Φίλοι και φίλες της Αναγέννησης Ρίγανης

Καλό φθινόπωρο σε όλους, να έχει υγεία όλος ο κόσμος !!!

Πρώτα από όλα να καλωσορίσω δημόσια όσα νέα παιδία ήρθαν να αθληθούν στην ομάδα μας, αλλά και να ευχαριστήσω και τους πιο παλαιούς ποδοσφαιριστές που μας στηρίζουν δίνοντας παρουσία στις προπονήσεις και στους αγώνες τις ομάδας μας.

Έχουμε φτάσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και η ομάδα μας είναι στο τελείωμα της προετοιμασίας της, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας που αγωνίζεται ξεκινάει αρχες Οκτώβρη.

Φέτος έχουν αλλάξει πολλά, μιας και τα 60 μέλη μας, εξέλεγξαν το καλοκαίρι την σημερινή ηγεσία της ομάδας το Διοικητικό Συμβούλιο, Τα μέλη μας οι άνθρωποι που με την οικονομική και ηθική υποστήριξη είναι δίπλα μας και παράλληλα είναι εκείνοι που μας έδωσαν την εντολή να τηρήσουμε όσα ορίζει το καταστατικό της Αναγέννησης.

Ένα διοικητικό συμβούλιο που πραγματικά δουλεύει συστηματικά πάνω στον Αθλητισμό με αργά αλλά σταθερά βήματα έχοντας θέσει στόχο την Ενότητα, την Συνεργασία, την Ομαδικότητα και την Ομόνοια της Νεολαίας του τόπου μας, που είναι απαραίτητη για για τους Νεους να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του αύριο τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στην συλλογικότητα.
Πρέπει και είναι μέλημα της ηγεσίας αυτής της ομάδας οι νέοι και νέες του τόπου μας να αθλούνται να εκπαιδεύονται και να συνεργάζονται, είναι απαραίτητο εφόδιο για τους δύσκολους καιρούς που έρχονται.

Σε αυτό συμβάλλουν αφιλοκερδώς και με πείσμα τόσο ο προπονητής μας ο Κώστας Γραμμένος αλλά και οι παλαίμαχοι Ηλίας και Θεόδωρος Γεροθόδωρος, όπως επίσης και ο δεύτερος σε ηλικία μεγάλος ποδοσφαιριστής της Αναγέννηση Ρίγανης Θανάσης Σαμαράς του Αναστασίου.

Είναι πράγματι δύσκολη κάθε αρχή που γίνεται για να στήσεις μια ομάδα να θέσεις κανόνες και να εκπαιδεύσεις αλλά σε ένα τέτοιο γήπεδο πραγματικό στολίδι για την περιοχή μας σου δίνονται τουλάχιστον οι δυνατότητες για μια αξιοπρεπή προπόνηση και είναι ένας χώρος συνάντησης όλων. Είναι ένας χώρος ανοιχτός για όλους να βρεθούν να συνεργαστούν και να αθληθούν.

Καλώ όλους τους φίλους να στηρίξουν πρώτα από όλα ηθικά και ψυχολογικά αυτό το νέο εγχείρημα που γίνεται φέτος που είναι η αρχή για την σταδιακή αλλαγή νοοτροπίας από το εγώ στο εμείς.

Είναι δύσκολο να γίνει αυτό και ίσως περάσουμε στενοχώριες αλλά Οποιαδήποτε αλλαγή, ακόμη και η αλλαγή προς το καλύτερο πάντα συνδέεται με στενοχώριες αλλά πάντα είναι πρόσκαιρες.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ Δ.Σ. ΤΑ ΜΕΛΗ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ