Στο γήπεδο των Οχθίων το Σάββατο το απόγευμα ο φιλόδοξος φέτος Όμηρος Νεοχωρίου πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στο νεοφώτιστο Πανοχθιακό. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου παρουσιάστηκε ποιο έτοιμοι συγκριτικά με τον Πανοχθιακό, πέτυχε γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, και στην επανάληψη είχε εύκολο έργο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Μπουρλάνη στο 23΄για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους 5  λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Καλύβα.

Στην επανάληψη ο Όμηρος Νεοχωρίου πέτυχε άλλα 3 γκολ με σκόρερ τον Αλεξόπουλο στο 57΄, , τον Μούτσα με πέναλτι στο 80΄και με τον Μπούνα στο 86΄ ο οποίος και  διαμόρφωσε το τελικό 0-5!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Κορδολαίμη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Χασιώτης, Σουρουβέλης, (69΄Σέρτζιο Μούτσα), Γκουτσέλης, Γάκης, Τέγας, Πετρονικολός, Βελέντζας, Σταμάτης, Δήμος (46΄Βαμβακάς), Τασούλης (70΄Κοκορώνης), Καραγιάννης (46΄Νιτσάκης)

Όμηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μάτσιγκας, Τσώνης, Αλεξόπουλος, Γούργαρης (46΄Κοκώνης), Παπανικολάου (77΄Μαχμούτ), Καλύβας, Σεραφίγγος (68΄Μπούνας), Μπουρλάκης (83΄Φράγκος Γ), Τζουλιάνο Μούτσα