Σε έναν αγώνα με δυο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους , Όμηρος Νεοχωρίου και Φλόγα Παλαιομάνινας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1 , για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας του νομού μας.

Η Φλόγα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 17΄πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μετά από θαυμάσια διαγώνια πάσα του Σ. Νούλα, ο Βασιλογιάννης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δουλιώτη.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν έγκαιρα και 4 λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Μπούνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μπαλάφα μετά από την κεφαλιά του Μπουρλάκη, και ενώ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Γκολ όμως για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών της Φλόγας για οφσάιντ στο σκόρερ.

Στην επανάληψη υπήρξε παιχνίδι κέντρου με δυο αξιόλογες στιγμές, στο 53΄με σουτ του Σεραφίγγου άουτ, και δυο λεπτά αργότερα η απάντηση της Φλόγας όταν ο Βασιλογιάννης από πλάγια θέση κάνει το σουτ με τον Δουλιώτη να απομακρύνει την μπάλα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπακάκη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μάτσιγκας, Τσώνης, Ζαχαράκης, Μπούνας, Παπανικολάου(63΄Κοκώνης Κ.), Καλύβας, Σεραφίγγος(69΄Κορομηλάς), Μπουρλάκης(82΄Φράγκος Α.), Μούτσα

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Νταλαπέρας(89΄Αυφαντής), Μπρέσιακας, Κοτρότσος(73΄Κουσκούνης), Φραγκούλης, Νούλας Σ(31 λ.τρ.΄Τσοπανάς)., Βασιλογιάννης(86΄Στριμμένος)