Υγιεινό περίπατο έκανε το Σάββατο η Φλόγα Παλαιομάνινας απέναντι στην Αναγέννηση Μεσολογγίου την οποία νίκησε με 5-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γιάκου ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Μεσολογγίου.

Φλόγα-Αναγ Μεσ 2

Οι νικητές ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 24΄ο Φραγκούλης μετά από έξυπνη πάσα από τον Σπυριλιώτη βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ρυθμό δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Νταλαπέρα και Σπυριλιώτη αντίστοιχα, για να γίνει το 2-0  στο 44΄με σκόρερ τον Σπύρο Νούλα με κοντινό σουτ μετά από μεταβίβαση από τον Βασιλόγιαννη.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι πέτυχαν άλλα 3 γκολ, ενώ αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι. Βέβαια στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής στο 56΄του Παπαδάτου-Νταλιάνη.

Φλόγα-Αναγ. 4

Στο 56΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βασιλόγιαννης έκανε το 3-0, ενώ στο 72΄ο Σπύρος Νούλας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αυξάνοντας το δείχτη στο σκορ σε 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ψαθά. Η Φλόγα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 77΄με τον Κ. Παναγιωτόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθούς τον Τριανταφύλλου και την Βασιλείου

Λιονας-τριανταφ.Βασιλέιου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς,  Νταλαπέρας(77΄Αυφαντής), Μπρέσιακας(46΄Τσοπανάς), Σπυριλιώτης(55΄Στριμμένος), Φραγκούλης(70΄Κ.Παναγιωτόπουλος), Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης

Αναγέννηση Μεσολογγίου(Μάκης Κουρνέτας)

Βασκαντήρας, Φούντας, Σούφρας, Παναγιωτόπουλος Α., Φλωρόπουλος, Παπαδάτος-Νταλιάνης, Ψαθάς, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός(62΄Ναούμης), Ρισβάς, Παπαναστασίου(53΄SULA)