ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΟΥΡΙΑ.

H Αναγέννηση Ρίγανης μπορεί να έχασε με 0-2 από τον Εθνικό Γουριάς αλλά ικανοποίησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Ρίγανης.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Α΄ ημίχρονο οι κυανόλευκοι έπαιξαν δυνατό και ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους. Το γκολ βέβαια δεν άργησε να έρθει και στο 30’ λεπτό ο Σπύρος Κούσουλας έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα στο 46’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γουριάς ο Σπύρος Κούσουλας έκανε το 0-2.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Στην επανάληψη ο προπονητής της Αναγέννησης Ρίγανης Κώστας Γραμμένος πραγματοποίησε αλλαγές στην ενδεκάδα της Αναγέννησης και ταυτόχρονα η ομάδα της ανέβασε την απόδοσή της έπαιξε πολύ πιο καλύτερα και έκλεισε πίσω τον Εθνικό Γουριάς, όπου έπαιζε με έναν παίχτη λιγότερο από το 75’ λεπτό μετά από την αποβολή του Κώστα Καπώνη όμως δεν κατάφερε να σκοράρει κανείς επιθετικός της Αναγέννησης καθώς ο τερματοφύλακας Κούσουλας έκανε ένα πολύ φοβερό παιχνίδι .

Γενικά η ομάδα της Ρίγανης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της ομάδας.

ΑΡΙΣΤΗ η Διαιτησία του Βασίλη Γεωργίου και των βοηθών του Νικόλαου Γκουτσέλη και Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ η Παρασκευή Ζαρκάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)

Χαραλάμπους Ν., Παππάς Χρ.(38’ Τσώλης Χρ.), Κολλιάς Γ., Πρίτσης Π., Σαμαράς Α., Χαραλάμπους Γ.(77’ Πάπα Κ.), Λιβάνης Γ., Ζώγας Β., Σαμαράς Χ., Κουτρομάνος Δ., Θεοδώρου Α.(45’ Σαμαράς Αθ.)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ)

Κούσουλας Γ., Καπώνης Γ., Βαμβακάς Μ., Τσίνης Α., Καλύβας Η., Κούσουλας Γ., Κούσουλας Σ., Γαντζούδης Η., Κολλιάτσας Π.(54’ Βασιλείου), Καπώνης Κ., Αποστολάτος Α.(80’ Πάσχος Κ.)