Φωτιά έχουν πάρει της τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα από την Αθήνα στο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την καθυστέρηση της απόφασης από την  Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στην οποία ήταν κατηγορούμενος ο πρόεδρος της ΕΠΣ νομού Αιτ/νιας Παναγιώτης Παπαχρήστος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από την εφημερίδα «Γαύρος» έχει ως εξής:

ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ!

«ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΟΝΤΟΝΗ» ΥΠΕΡ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Ούτε χθες δημοσιοποιήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον Παπαχρήστου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, μέλος του Δ.Σ. της Γραμμένης διοίκησης της ΕΠΟ και επικεφαλής των Εθνικών ομάδων.

Η άκρα σιγή που επικρατεί, δίνει αφορμή να κυκλοφορήσουν διάφορες φήμες που δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα, όπως η παρακάτω:

Η ποινή που έχει αποφασιστεί για τον Παπαχρήστου, είναι ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο. Ομως, υπάρχουν πολύ σοβαρές αντιδράσεις ακόμα και από τον Κοντονή, ο οποίος όπως πάντα συντάσσεται με τον Μελισσανίδη και δεν θέλει να αλλάξουν οι ισορροπίες στην διοίκηση της ΕΠΟ. Και πώς θα συμβεί αυτό;

Απλά, αν ο Παπαχρήστου φύγει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, τη θέση του θα πάρει ο πρώτος αναπληρωματικός, ο οποίος προέρχεται από την ΕΠΣ Ημαθίας και είναι πολύ κοντά με τον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι.

Ετσι όμως οι ισορροπίες ανατρέπονται και ο Ρώσος παίρνει το πάνω χέρι στις αποφάσεις. Κάτι που βεβαίως δεν θα ανεχθούν ο διοικητής με τον περίγυρό του.