Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας πανηγύρισε το Σάββατο ο Πανοχθιακός. Μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (3 ήττες και μια ισοπαλία) που την είχαν οδηγήσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας η ομάδα των Οχθίων επιβλήθηκε με 1-0 του Αμβρακικού Λουτρού, και πλέον ατενίζει με διαφορετική ψυχολογία το μέλλον στην κατηγορία.

Το γκολ της κατάκτησης του «τρίποντου» για τον Πανοχθιακό πέτυχε στο 49΄με δυνατό σουτ ο Βασίλης Δήμος μετά από όμορφη σέντρα του Καραγιάννη.

Γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές –τεχνικό τιμ και φιλάθλους του Πανοχθιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Άλλωστε ήταν και η πρώτη νίκη της ομαδας μετά από 30 ολόκληρα χρόνια που επέστρεψε στην κατηγορία των μεγάλων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ο προπονητής του Πανοχθιακού Γιάννης Καραμπούλης ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την νίκη και έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την σημερινή νίκη σε ένα πολύ δυνατό αγώνα»…

Όσο αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης ύπήρχαν ευκαιρίες και από της δυο ομάδες για περισσότερα γκολ με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκε ο Θώδης στο 90΄).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλυβόπουλος, με βοηθούς την Μπακάκη και τον Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Χασιώτης, Βαμβακάς, Γκουτσέλης, Γάκης, Βελέντζας, (56΄Μούτσα), Σταμάτης, Ρούσσος, Πετρονικολός, (46΄Σουροβέλης), Καραγιάννης (67΄Νταλαπέρας)Τασούλης. Δήμος (75΄Τσέπας)

Αμβρακικός Λουτρού(Θανάσης Ζαρζάνης)

Στασινός, Αυγέρης, (73΄Μπέκος), Καραούλης(77΄Σαπλαούρας Δ.), Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Ρόκκος, Θώδης, Σπανός, Κοντός, (46΄Σαπλαούρας) Γουρούνας