Ζευγάρωσε της νίκες του στο πρωτάθλημα ο Κεραυνός Γαβαλούς , που πέρασε σαν σίφουνας από το Αιτωλικό όπου την Κυριακή το πρωί νίκησε με 3-1 την γηπεδούχο Δόξα.

Οι φιλοξενούμενοι  μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που ήταν πίσω στο σκορ, κατόρθωσαν έκαναν την ανατροπή, πήραν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φράγκο. Στην επανάληψη η ροή του αγώνα άλλαξε ο Κεραυνός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και πήρε την νίκη.

Στο 55΄ ο Αλπέντζος  με σουτ μετά από σέντρα του Καλτσή ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα μετά από κεφαλιά πάσα του Ναούμη ο Τσάμης δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Κεραυνού. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 78΄ με δυνατό σουτ από τον Καλτσή.

Με την νίκη του ο Κεραυνός Γαβαλούς έφτασε τους 7 βαθμούς ενώ η Δόξα Αιτωλικού παρέμεινε στους 3 βαθμούς, μετά την συμπλήρωση των 3 πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καούρης με βοηθούς τους Μπουκουβάλα και τον Τόλη

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Αιτωλικού

Μακρής, Λυκούδης, Κωνσταντινόπουλος, Μοναστάρας, Τσίντζος, Μπότας, Συρροκώστας, Σαμαντάς, Σύρρος, Φράγκος, Μηλιώνης

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Ζώης, Λάμπος, Σιαλευρής(70΄Κερασίδης), Κούτσης(30΄Ναούμης), Νταραντούμης, Καλτσής, Αλπέντζος(70΄Γούμενος), Πρεβέντζας, Πέττας(50΄Κατσιγιάννης), Τσάμης, Κωστόπουλος