Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ.

Ο ΑΟ Ρηγανά εμφανίστηκε έτοιμος σε ένα ματς-θρίλερ να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ρηγανας-Παραβόλα 3

Έδειξε τα «δόντια» του και μετά τον Απόλλων Δοκιμίου, ήταν η σειρά της Θύελλας να γνωρίσει την ήττα και τον αποκλεισμό από την 4η φάση του κυπέλλου. Πήρε την νίκη στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (5-4), μετά το ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και 4-4 στην παράταση,σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαιρου!!!

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο στο γήπεδο του Ρηγανά. Σε ένα αγώνα  «ανατροπών» οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 , οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν έκαναν το 1-2, ξανά ο ΑΟ Ρηγανά την ανατροπή 3-2 και τελικά στην εκπνοή του ενενηντάλεπτου έγινε το το 3-3.

Στην παράταση η Θύελλα πέτυχε το τέταρτο γκολ, για να έρθει και πάλι το «ματς» στα ίσα με την ισοφάριση από τον ΑΟ Ρηγανά. Τελικά το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι , ο Σπυρόπουλος απόκρουσε την εκτέλεση του Αλ Γιουσέφ, και ο Καρύμπας στο τελευταίο χτύπημα έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση στο ΑΟ Ρηγανά.

Ρηγανας -παραβολά 6

Τίποτα δεν έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο ότι το ματς θα είχε την συγκλονιστική εξέλιξη που προαναφέραμε. Ο ΑΟ Ρηγανά μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 6΄με τον Μουχάνη. Στην συνέχεια υπήρξαν ευκαιρίες για το 2-0 αλλά αστοχία στην τελική προσπάθεια.

Οι αλλαγές του Ανδρέα Κονδύλη «ξύπνησαν « τους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν στο 75΄με δυνατό σουτ του Αλ Γιουσέφ , και δυο λεπτά  αργότερα ο Ε. Σταμάτης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της Θύελλας.

Ρηγανας παραβολά 4

Οι γηπεδούχοι όμως ξαναχτύπησαν. Έφεραν το ματς στα «ισα « στο 83΄με το «σπεσιαλίστα» Παναγιώτη Καρύμπα στις εκτελέσεις φάουλ, και στο 90΄ο Πελεκάνος κάνει το 3-2. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης όμως ο Παπαγιάννης διαμορφώνει  το 3-3 οδηγώντας της ομάδες στην παράταση…

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑΣ

Τα γκολ όμως δεν σταματάνε εδώ. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον. Με πολλές και καλές στιγμές για της δυο ομάδες…… ακατάλληλο για καρδιακούς!!

Με το ξεκίνημα της παράτασης ο Λιάρος πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Θύελλας, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση. Ο Κωστής με κοντινή κεφαλιά κάνει το 4-4 στέλνοντας της δυο ομάδες στην ψυχοφθόρο διαδικασία των «πέναλτι»!! Εκεί που ο Παναγιώτης Καρύμπας στέλνει τους γηπεδούχους στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Ρηγανας -Παραβόλα 2

Τα πέναλτι

Κονδύλης 0-1

Ζήσης   1-1

Σταμάτης Ε., 1-2

Καλογεράκης 2-2

Χονδρογιάννης 2-3

Σταματελόπουλος 3-3

Λιάρος 3-4

Μικρόπουλος  4-4

Αλ Γιουσέφ (αποκρούει ο Σπυρόπουλος)

Καρύμπας 5-4 και ο ΑΟ Ρηγανά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ρηγανας -παραβολά 1

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης, με βοηθούς τους Λύσσαρη και τον Δημονίτσα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Σούτας, Βασιλάρης, Ντόβας(46΄Καλογεράκης), Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης(75΄Σταματελόπουλος), Τσάμης(55΄Καρύμπας), Πελεκάνος, Μικρόπουλος, Κάππας(80΄Ζήσης)

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης)

Πριτσούλης, Λιάρος, Σταμάτης Α., Βασιλείου(61΄Κόκκαλης), Χονδρογιάννης, Σταμάτης Γ., Μπλέτσας(62΄Παπαγιάννης), Ράπτης(46΄Αυγέρης), Σταμάτης Ε., Αλ Γιουσέφ, Ζώγας(63΄Κονδύλης).