Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε ο χθεσινός αγώνας κυπέλλου μεταξύ Όμηρου Νεοχωρίου και Φλόγα Παλαιομάνινας να ήταν ντέρμπι πρωταθλήματος, βάσει της εικόνας που έδειξαν οι ομάδες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος .

Στον αγώνα κυπέλλου όμως οι γηπεδούχοι  ήταν αυτοί οι οποίοι φάνηκαν  πιο εύστοχοι στην διαδικασία των πέναλτι και μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση  με σκόρ 4-2, ενώ στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε με 0-0 , καθώς και το ίδιο σκόρ υπήρξε και στην παράταση.

Μέτριο ήταν το παιχνίδι με της δυο ομάδες να ρίχνουν το βάρος περισσότερο στην άμυνα , και στην συνέχεια στο να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο Ν. Νταλαπέρας για την Φλόγα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά το μακρινό σουτ έφυγε ελάχιστα άουτ. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με εκτέλεση φάουλ από τον Καλύβα κατά την διάρκεια της παράτασης, καθώς και ευκαιρίες για γκολ με τους Αλεξόπουλο και τον Μπουρλάκη.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο γηπεδούχος Όμηρος φάνηκε ποιο τυχερός , ευστόχησε και στα 4 πέναλτι που χτύπησε και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τα πέναλτι

Ζαχαράκης  1-0

Σ. Νούλας  1-1

Σεραφίγγος 2-1

Ν. Νταλαπέρας 2-2

Κοκώνης 3-2

Φραγκούλης άουτ

Μούτσα 4-2

Β. Νούλας άουτ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Σίμος, Κοκώνης, Θεοδωρίδης, Αλεξόπουλος, Τσώνης, Καλύβας, Κορομηλάς , Μπούνας (35΄λ.τρ. Μούτσα), Μαχμούτ (70΄Σεραφίγγος), Φράγκος (46΄Παπανικολάου), Μπουρλάκης (91΄Ζαχαράκης)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Δούρος, Γκουτσέλης, Β. Νούλας, Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Ν. Νταλαπέρας, Σπυριλιώτης (98΄Προβίδας), Ψηφής (71΄Τσοπανάς), Κουσκούνης(69΄Π. Νταλαπέρας), Σ. Νούλας, Κοτρότσος (74΄Φραγκούλης)