Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα από την γηπεδούχο ομάδα

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού, μην επιτρέποντας στους ταχύτατους παίκτες των «καναρινιών» να βρουν πολλούς χώρους για το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στο οποίο αρέσκονται.

Οι νησιώτες είχαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά στη μία περίπτωση το δοκάρι και στις άλλες δύο ο Κυριακίδης δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν.

Ο Παμλίδης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στην κορυφή της επίθεσης, ταλαιπώρησε αρκετά τους αμυντικούς των Αγρινιωτών, δεν ήταν όμως και αποτελεσματικός κι έτσι το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Φαίακες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, ωστόσο αδυνατούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονταν.

Ο Χάβος, από την πλευρά του, έκανε διορθωτικές κινήσεις με Ρότσα και Κλέσιο, αλλά και πάλι προκοπή δεν είδε, ενώ, αντίθετα, ο Βοσνιάδης έκανε την κίνηση-ματ με τη χρησιμοποίηση του Νούνιες.

Η Κέρκυρα, λοιπόν, πήρε  το τρίποντο και έδωσε τέλος και στο σερί των τεσσάρων αγώνων που αγνοούσε τη χαρά της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τον Σάββα του Συνδέσμου Σερρών και τον Χατζηνάκο του Συνδέσμου Δράμας.

Κίτρινες: 12′ Αρτυματάς, 25′ Σιόντης, 70′ Ζορμπάς, 85′ Μπαλάφας, 88′ Γκόμες, 90’+1 Νούνιες – 23′ Ντίας, 27′ Παρράς, 64′ Μοράρ, 74′ Ρότσα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Ζορντάο Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σιόντης, Γκόμες, Ζορμπάς (72′ Μπαλάφας), Επστάιν (66′ Νούνιες), Παμλίδης (88′ Μπάουμαν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Kυριακίδης, Παρράς (49′ Ρότσα), Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης (74′ λ. τρ. Μύγας), Μπράβο, Πάουλο, Ντίας (59′ Κλέσιο), Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ.