Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 και μάλιστα με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα ο Αράκυνθος Ματαράγκας στο Δοκίμι επί του γηπεδούχου Απόλλωνα με 2-1 . Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με την έναρξη του β΄ημιχρόνου , αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Δοκιμι-Ματαραγκα 2

Πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις  παρακολούθησαν οι  φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Δοκιμίου. Απόλλων και Αράκυνθος αγωνίσθηκαν με στόχο την νίκη σε αγώνα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Κουζέλης στο 3΄και Παπαδόπουλος στο 23΄και 42΄προσπάθησαν για την επίτευξη ενός τέρματος ,στο πρώτο ημίχρονο για τον Αράκυνθο, ενώ  Ν. Αθανασίου στο 5΄, Καμμένος στο 14΄και 32΄αντίστοιχα οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Δοκιμι-Ματαραγκα 3

Στο Β΄ ημίχρονο ο Κοκώνης στο 58΄με κεφαλιά , μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ν. Αθανασίου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραδήμα , δίνοντας το προβάδισμα στον Απόλλωνα.  Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Απόλλωνας θα ήταν ο νικητής του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Ζαπαντιώτη στο 91΄και αυτογκόλ του Μυλωνά στο 93΄μετά από σέντρα του Κουρσάρη , πήραν την νίκη που τους επιτρέπει να ατενίζουν το μέλλον στην κατηγορία με αισιοδοξία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς τους Καλαμπόκη και τον Λύσσαρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Παναγιώτης Τούρκας)

Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι., Αθανασίου Δ.(46΄Γρηγοράκης), Γαρούφης, Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος (74΄Μανουσάκης), Μπούρος, Γιαννακάς(65΄Χ. Κορομηλάς), Καμμένος( 82΄Μπαλάφας), Αθανασίου Ν.

Αράκυνθος Ματαράγκας

Καραδήμας, Ιορδανίδης(62΄Π. Μπούκαρης), Ευαγγελόπουλος(82΄Κορομπύλης), Μπούκαρης Χαρ.. , Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Κουζέλης(59΄Ζαπαντιώτης), Μπανάκας, Παπαδόπουλος, Βδουκάκης(69΄Χαραλάμπους), Ευθυμίου