Η Φλόγα έχασε μέσα από τα …χέρια της ένα δικό της ματς κόντρα στον Αμβρακικό με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται ουσιαστικά στις καθυστερήσεις του αγώνα!!!

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με της δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους και στην συνέχεια να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 81΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπρέσιακα, και κεφαλιά πάσα του Φραγκούλη ο Σπυριλιώτης με κοντινό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Γουρούνα.

Γκολ το οποίο στέρησε από την Φλόγα δυο πολύτιμους βαθμούς αλλά έδωσε στους γηπεδούχους έναν πολύτιμο πόντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Μετά και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής η Φλόγα βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ ο Αμβρακικός Λουτρού στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Βαλλιάνο και την Κοτρότσου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Δημήτρης Τσιτσομήτσος)

Στασινός, Αυγέρης, Ζίγκιρης(54΄Γουρούνας), Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Ρόκος( 78΄Καραούλης), Σιαπλαούρας Λ., Σπανός, Μπέκος(78΄Σιαπλαούρας Κ), YZEIRAT

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β.(78΄Κουσκούνης), Παναγιωτόπουλος Π, Σαλμάς, Νταλαπέρας Ν., Μπρέσιακας, Ψηφής(46΄Σπυριλιώτης), Φραγκούλης(85΄Ξευγένης), Νούλας Σ. Βασιλόγιαννης(73΄Κοτρότσος)