Στον εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Καινουρίου η γηπεδούχος Δόξα νίκησε με 6-0 τον Μακρυνειακό.

Με την νίκη της η Δόξα βρέθηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς , ενώ ο Μακρυνειακός βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης  πέτυχαν 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο, και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μια ακόμη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της.

Μόλις στο 5΄ο Κακούρης ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 33΄ο Δ. Τζωρτζόπουλος διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 43΄ο Σ. Τζωρτζόπουλος πετυχαίνει το τρίτο γκολ της Δόξας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον επιθετικό ρυθμό τους και στο 51΄ο Πολέγκα κάνει το 4-0. Εφτά λεπτά αργότερα ο Ζαφείρης πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για την Δόξα, και στο 80΄ο Κουτσολάμπρος διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθούς τον Κουτρομάνο και τον Καούρη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου (Τ. Σπαής)

Κόκκαλης, Αυγέρης(63΄Κωστόπουλος), Τζωρτζόπουλος Σ.(72΄Κολοβός), Αγγέλης, Καγιάτζας, Τζωρτζόπουλος Δ.,  Γιώτης(51΄Λιούλιος), Μπλάνης(59΄Κουτσολάμπρος), Κακούρης, Ζαφείρης, Πολέγκα

Μακρυνειακός  (Πολύζος)

Μόσχος, Αλ. Τσιντζέλης , Βασιλείου, Μιχ. Τσιντζέλης(66΄Διαμαντής), Πολύζος, DEMO, Οικονόμου, Μπακόλας, Μπούρδος(51΄KORO), Μπουρδούνης(61  GJOZI), Κουμπουλής Ν.(66΄Α. Οικονόμου)

 

 

Καινουριο-Μακρυνειακός 1

Καινυριο-Μακρυνειακός 2

Φωτορεπορτάζ:  Δημήτριος Ξηροκώστας