Πεντακάθαρο «τρίποντο» 2-0 πήρε ο Κεραυνός Γαβαλούς στην δυνατή έδρα της Γουριάς και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Λώλο σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Με πίστη και δύναμη για θετικό αποτέλεσμα ο Κεραυνός Γαβαλούς επέβαλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με δυο γκολ από τον Καλτσή πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  στο 20΄ . Ο Κωστόπουλος με θαυμάσια σέντρα βρήκε τον Καλτσή που με κεφαλιά πετυχαίνει το πρώτο γκολ .

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Καλτσής και πάλι εκμεταλλεύτηκε την θαυμάσια πάσα του Αλπέντζου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσάμης στο 40 κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας της Γουριάς απομάκρυνε την μπάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς τον Ξύστρα και την Τραυλού

Ο συνθέσεις των δυο ομάδων

Εθνικός Γουριάς

Κούσουλας Ε., Καπώνης, Πολίτης, Τζίνας, Κουτρούλης, Καλύβας Μ., Κούσουλας Σ., Μπούρος, Καλύβας Π., Μιχαλόπουλος, Κολιάτσας

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Ζώης, Λάμπος, Σιαλευρής(62΄Κωνσταντάκης), Κούτσης, Νταραντούμης, Καλτσής(68΄Γούμενος), Αλπέντζος, Πρεβέντζας(72΄Ναούμης), Πέττας(50΄Κερασίδης), Τσάμης, Κωστόπουλος