Ήταν το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας. Αντίπαλοι δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. ΑΟ Ρηγανά και Δόξα Καινουρίου τα μοιράστηκαν όλα με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ασημακης 1

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Χάθηκαν ευκαιρίες , υπήρξε πάθος ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές, και φυσικά δεν έλειψε και η ένταση στον αγωνιστικό χώρο .

Το σημαντικότερο δε, ήταν ότι υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω από το γήπεδο του Ρηγανά. Φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έδωσαν εντυπωσιακό παρών  στο γήπεδο και μάλιστα σε αγώνα Β΄ κατηγορίας!!

ΑΟ Ρηγανα-Καινουριο 1

Η Δόξα Καινουρίου είχε μια ελαφριά υπεροχή, αλλά το παιχνίδι αυτό βόλευε ουσιαστικά τον ΑΟ Ρηγανά που αρέσκεται να βγαίνει στην κόντρα. Αυτό έγινε και στο 27΄όπου ο Βασιλάρης με θαυμάσια μπαλιά βρίσκει τον Μικρόπουλο, όπου με ψιλοκρεμαστό σουτ ανοίγει το σκόρ για τους γηπεδούχους.

ΑΟ ΡηγαναπΚαινουριο 2

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν στο 82΄με δυνατό σουτ από τον Λίούλιο να ισοφαρίσουν σε 1-1. Σκόρ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθούς τον Κουτρομάνο και τον Τάκο.

διαιτητες

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στεργίου, Βασιλάρης(65΄Κάππας), Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης(59΄Σούτας), Καρύμπας, Κοκώνης(46΄Πελεκάνος), Μικρόπουλος, Καλογεράκης

Δόξα Καινουρίου (Τάσος Σπαής)

Θεοδωρακόπουλος, Αυγέρης(79΄Κουτσολάμπρος), Τζωρτζόπουλος Σ(87΄Κωνσταντίνου)., Αγγέλης, Καγιάτζας, Γιώτης, Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος Δ. (59΄Κακούρης), Λιούλιος, Ζαφείρης(72΄Κόκκαλης), Πολέγκα.