Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι ο Αχελώος Αγγελοκάστρου με τον Απόλλωνα Θέρμου σε αγώνα που έγινε στο Αγγελόκαστρο. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1 ), αφήνει ικανοποιημένες και της δυο ομάδες.

Ήταν ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα πέτυχαν γκολ, αλλά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση είχαν δυο δοκάρια με τους Στεργίου (30’), και Πελεκάνο (31΄), και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αχελώος στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Λ. Ζαλοκώστα, μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα.

Τα γκολ της αναμέτρησης

12΄ 1-0 Θαυμάσιος συνδυασμός Θώδη και Χόντου, η μπάλα φτάνει στον Λάμπρο Ζαλοκώστα που με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

41΄1-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αλπέντζο και ισοφάριση για τον Απόλλωνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ηταν ο Τσιρώνης με βοηθούς τον Κολοσιώνη και τον Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Χόντος (46΄Αριστόπουλος), Παντής, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ., Μπούτιβας Απ(63΄Μήκας), Ανδρεάκης (52΄ Ρουσογιάννης), Ζαλοκώστας Λ., Φούντας (58΄Σαγάνας Μ.), Ζαλοκώστας Σ., Θώδης

Απόλλων Θέρμου (Θανάσης Πρενέντζας)

Κούντρας, Καλιακμάνης Δ. Γ., Κόης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Πίτσιος (57΄Λάμπος), Χρυσικός, Πελεκάνος (81΄ Αυδής), Στεργίου, Καρβελάς (85 Καλιακμάνης Δ.Κ)