Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε από τους «Ζωσιμάδες» ο Παναιτωλικός παίρνοντας το 1-1από τον σαφώς ανώτερο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (19/11).

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Μάκης Χάβος υποστήριξε πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και πως το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για την ομάδα του δεδομένης και της ψυχολογίας με την οποία πήγαινε στο παιχνίδι αλλά και των απουσιών της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, όπου κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Στο α’ μέρος ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ. Εμείς χάσαμε μέτρα και ξέραμε ότι τέτοια ντέρμπι πρέπει να είσαι δυνατός στη μονομαχία. Χάνοντας μέτρα δεν είχαμε ανάπτυξη και καλή κατοχή, δεν γίναμε απειλητικοί.

Στο β’ μέρος κάναμε συζήτηση στα αποδυτήρια μπήκαμε δυνατά και μας περίμενε πίσω ο ΠΑΣ. Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε και γι’ αυτό κάναμε 2 επιθετικές αλλαγές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, παίζει ρόλο και η ψυχολογία εδώ που βρισκόμαστε. Ένας βαθμός εκτός έδρας είναι καλός. Είχαμε χάσει κομβικούς παίκτες, με την επιστροφή τους θα γίνουμε καλύτεροι».