Μια νέα εποχή στο ελληνικό τοπίο εγκαινιάζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ προγραμματίζοντας εννέα περιφερειακές συναντήσεις, με όλες τις Επιτροπές Διαιτησίας των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αναλυτικά σε:. .

-ΠΑΤΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-ΑΓΡΙΝΙΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (Οι ΕΠΣ: ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

-ΛΑΜΙΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΚΟΜΟΤΗΝΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΕΔΕΣΣΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΜΥΤΙΛΗΝΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΑΘΗΝΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Πρόκειται ασφαλώς για μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και της Διοίκησης της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ το γεγονός ότι η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 4 – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) θα φιλοξενηθεί στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι άριστες σχέσεις που διέπουν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με τον πρόεδρο (ΒΑΣΙΛΗΣΝΙΚΟΛΕΤΑΣ) και τα μέλη (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)  της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέϊρα και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017 για δυόμισι ώρες (17:00 – 19:30) στον πολυχώρο του ΕΜΙΛΕΟΝ (Δοκίμι Αγρινίου) να γνωριστούν και να ανταλλάξουν -δια ζώσης- απόψεις με τις Επιτροπές Διαιτησίας των 6 ΕΠΣ για την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας αλλά και να συζητήσουν τυχόν προβληματισμούς και προτάσεις προς την ίδια πάντα κατεύθυνση.

Το πρωτόκολλο της επίσκεψης είναι καθορισμένο και η ατζέντα αυστηρή, καθώς η συνάντηση θα είναι κλειστή και θα αφορά την παρουσία μόνο των καλεσμένων Επιτροπών Διαιτησίας.

Μόνο ως ενθαρρυντικό και αξιέπαινο μπορεί να χαρακτηριστεί το άνοιγμα αυτό που επιθυμεί να κάνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ εκδράμοντας στην Επαρχία, προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα με τους άμεσους συνεργάτες της.
 Καθώς, οι τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ αποτελούν τρόπον τινά “τα μάτια” της, αλλά και αποτελούνται από εκείνους τους ανθρώπους που σηκώνουν το μεγάλο βάρος της εκπαίδευσης καθ’ όλη την χρονιά  και είναι επιφορτισμένοι με το να ετοιμάζουν διαιτητές προκειμένου να επανδρώνονται οι πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών.

Η επιλογή της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ως οικοδέσποινα στην συνάντηση της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πιστοποιεί για μια ακόμη φορά την εξέχουσα  θέση που -με πολύ κόπο-  κατέχει η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μεγάλο μερίδιο πιστώνεται στην μεθοδική και υψηλού επιπέδου δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, υπό την καθοδήγηση του προέδρου της, ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ και των αξιών συνεργατών του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΨΑΛΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Όλα αυτά, δύνανται βεβαίως  να παίρνουν σάρκα και οστά κάτω από την ομπρέλα της στιβαρής και δυναμικής διοίκησης του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και των συνεργατών του, στην ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

http://sdpna.blogspot.gr