Πολύτιμο βαθμό(1-1) απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα, πήρε ο Απόλλωνας Δοκιμίου το Σάββατο το μεσημέρι στο γηπεδό του, με αντίπαλο την ΑΕ Μεσολογγίου.

20171125_150155
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα πίεσαν ψηλά, εκμεταλέυτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων , και προηγήθηκαν με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου. Βέβαια ήταν και άτυχοι από την στιγμή που ο Πιστιόλης είδε 3 φορές, στο πρώτο ημίχρονο (3΄, 20΄, 23΄), και μια φορά στην επανάληψη (87΄) την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Κατερινόπουλου. Κάπου εκεί σταμάτησε και η τύχη τους!!!
Στην συνέχεια ο Απόλλωνας ανάκαμψε, πήρε μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και κατόρθωσε 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να φέρει το ματς στα ίσα.

Δοκιμι-ΑΕΜ 1
Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες ήθελαν το γκολ , οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο και είχαν επίσης και δοκάρι στο 78΄με τον Μπαλάφα, και στο τέλος πανηγύρισαν το θετικο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΜ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες , εξαιτίας της αποβολής του Ανδρεόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Τα γκολ του αγώνα
20΄0-1 Σέντρα του Βασιλάρη από τα αριστερά, δυνατό σουτ από τον Πιστιόλη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατερινόπουλου, και στην επαναφορά ο Καβαλλάρης Αθ. από το σημείο του πέναλτι με σουτ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΜ
42΄1-1 Θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Καμμένου προς τον Τσακανίκα Ι., που βρέθηκε απέναντι από τον Ζέρβα, έκανε το σουτ, αποκρούει ο τερματοφύλακας στην ΑΕΜ, ο Τσακανίκας με δεύτερη προσπάθεια δίνει έτοιμο γκολ στον Γιαννακά , ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δοκιμι-ΑΕΜ 4
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τον Καλαμπόκη και την Βασιλείου
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)
Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι, Γρηγοράκης(89΄Δημητρέλης), Γαρούφης, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Μπαλάφας, Αθανασίου, Γιαννακάς(64΄Μπούρος), Καμμένος(71΄Τσακανίκας Ν., 84΄λ.τρ. Κορομηλάς Χρ), Κοντοπάνος

20171125_150321
ΑΕ Μεσολογγίου (Γεώργιος Πετσίνης)
Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Μπαλαμπάνης(77΄Καρράς), Λίτσος, Καβαλλάρης Α., Μιχαλόπουλος(61΄Χαλαζιάς), Ζαχαρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Βασιλάρης, Πιστιόλης

Δοκιμι-ΑΕΜ 2