Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αράκυνθος Ματαράγκας πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη μέσα στην δυνατή έδρα του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανάκαμψαν, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη ο Αράκυνθος πέτυχε και δεύτερο γκολ, και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας από την στιγμή που ο Αχελώος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές (75΄ δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Λ. Ζαλοκώστας)

Γκολ και φάσεις

5΄Δυνατό σουτ του Μπανάκα, αποκρούει ο Τσιλίκας η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.

6΄Συνέχεια της φάσης εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Βδουκάκη , και ο Μπανάκας με κοντινό σουτ στέλνει την μπάλα άουτ

12΄0-1 Σέντρα του Βδουκάκη, ο Ρουσογιάννης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

63΄Κοντινή κεφαλιά του Αλεξάκη η μπάλα άουτ

72΄0-2 Μετά από όμορφο συνδυασμό Ζαπαντιώτη και Παπαδόπουλου, ο πρώτος σκόρερ του Αράκυνθου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθούς τους Κολοσιώνη και τον Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Χόντος(52΄Ζαλοκώστας Ε), Παντής, Αλεξάκης, Ρουσσογιάννης, Τσιμπούκας(46΄Αριστόπουλος), Θώδης(46΄Ανδρεάκης), Ζαλοκώστας Λ., Μήκας(71΄Μπούτιβας), Φούντας, Σαγάνας

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος)

Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Κουζέλης(88΄Κορομπίλης), Ζαπαντιώτης(71΄Ευθυμίου), Παπαδόπουλος(92΄Κουτρουλής), Βδουκάκης, Μπανάκας.