Ένα γεμάτο γκολ και θέαμα 90λεπτο , με 4 γκολ, δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες , εκατέρωθεν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα από το ρέφερι της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου.

ΠΑΟ

Ολυμπιακός
Αντίπαλοι δυο ιστορικές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας, ο γηπεδούχος ΠΑΟ Αγρινίου με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Τελικό αποτέλεσμα 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 21΄με δυνατό μακρινό σουτ από τον SHERRI, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό “γάμα” του Ταμανίδη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν είχαν κοντινή κεφαλιά στο δοκάρι από τον Καράτσαλο, και ισοφάρισαν στο 41΄με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Πριτσούλη.

ασφπ-παο
Στο β΄ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε και παλι το προβάδισμα στο 63΄ με σκόρερ τον Κόκκαλη για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Πριτσούλης., τρία λεπτά αργότερα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς την Μιζάλου, και τον Γιαννόπουλο.

Καλαμαρης 11
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΠΑΟ Αγρινίου(Βασίλης Βασιλόπουλος)
Ταμανίδης, Καράτσαλος, Πάτσης(46΄Κρανιάς), Μουστάκας, Γκουρνέλος Χ. Σ., Μπουλιέρης(68΄Νικολόπουλος), Αυγέρης, Γκουρνέλος Χ, Πριτσούλης, Μακρής, Στεφανιδης (68΄Παπαθανάσης Δ.)
Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Παναγιώτης Καρόπουλος)
Σάπιος, Κωνσταντόπουλος(70΄Πάκος), Τσόλκας, Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος, Κόκκαλης, Τσαντώνης, Στάικος(55΄Διαμαντής), RUCI, SHERRI.

οσφπ-παο 2

20171210_110205

Καλαμαρης 10