Την  Πέμπτη 14/12 θα συνδικαστούν οι εφέσεις των σωματείων της Αιτ/νιας και του έκπτωτου πρόεδρου της ΕΠΣΑ Παναγιώτη Παπαχρήστου που αφορούν την απόφαση (αρ. 17/2017) της επιτροπής δεοντολογίας η οποία τιμώρησε με τρίμηνη έκπτωση από το αξίωμα του, τον απολογούμενο πρόεδρο.

Τα σωματεία θεωρούν ότι η ποινή δεν αποδίδει δικαιοσύνη καθώς την θεωρούν αρκετά μικρή , ενώ ο κ. Παπαχρήστος θα προσπαθήσει να την εξαλείψει.

Να τονίσουμε ότι αύριο είναι η δεύτερη φορά που θα προσπαθήσει να εκδικαστεί η έφεση καθώς την περασμένη Πέμπτη ο δικηγόρος του κατηγορουμένου κ. Πέτρος Καϊμακάμης ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης. Πρόεδρος στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είναι εφέτης κ. Δημήτρης Σκουτέρης.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα υπήρξε και δεύτερο αίτημα για σύγκλιση Δ.Σ στην ΕΠΣΑ από τα μέλη της Γιώργο Λαγούδη και Αριστέα Ρόμπολα ώστε να υπάρξει ενημέρωση των όλων των μελών , αλλά και των σωματείων της Αιτ/νιας για την τιμωρία του κ. Παπαχρήστου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση πραγματοποιήθηκε στις 25/10/2017 , πριν δηλαδή ανακοινωθεί η τιμωρία του κ. Παπαχρήστου από την επιτροπή δεοντολογίας και πλέον τίθεται θέμα επίσημης ενημέρωσης από αυτούς που πλέον ασκούν διοίκηση στην ΕΠΣΑ στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου αλλά και στα σωματεία της Αιτ/νιας.