Ο πρώτος ήδη αποχώρησε… Τρεις με τέσσερις αποδεσμεύσεις θα γίνουν στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο και η μία αναμένεται να είναι ο Μάρκο Μαρκόβσκι, ο οποίος από την Κυριακή (24/12) ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν.

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook ο Σέρβος επιθετικός ενημέρωσε πως θα φύγει από το Αγρίνιο ευχαριστώντας τους πάντες για τα 2,5 χρόνια που βρέθηκε εκεί και πάνω απ’ όλους τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του: «Κάπου εδώ μετά από περίπου 2,5 χρόνια ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει όπως και μια όμορφη ιστορία. Νιώθω περήφανος για ό,τι πέτυχα σε αυτή την ομάδα. Φεύγω σαν δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναιτωλικού για την άψογη συνεργασία που είχαμε, σε όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους αγωνίστηκαν όλο αυτό το διάστημα και μαζί ζήσαμε πολές καλές αλλά και κακές στιγμές.

Το φανταστικό ιατρικό επιτελείο, όπως και τους φροντιστές, αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά καθημερινά γιατ τον σύλλογο. Το μεγαλύτερο, όμως, θα το πω στους φιλάθλους του Παναιτωλικού. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ (Θύρα 6) για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό που φορούσα τον Τίτορμο στη φανέλα. Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από εσάς

Υγ. Ο πιο μεγάλος σύλλογος, ο πιο ιστορικός

Είν’ ο γαλαζοκίτρινος ο Παναιτωλικός».