Εντυπωσιακός για ένα ακόμη ο ματς ο ΑΟ Ρηγανά ήταν κυρίαρχος του αγώνα και νίκησε με σχετική ευκολία 5-1 την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Μόλις στο 6΄ο Κοκώνης με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 34΄ο Καλογεράκης διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του και πέντε λεπτά αργότερα ο Κοκώνης με κεφαλιά πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον επιθετικό τους ρυθμό και στο 49΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Καρύμπας πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του ΑΟ Ρηγανά.  Στο 84΄ο Τσίρκας μείωσε σε 4-1 για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1 στο 88΄με σκόρερ τον Κουρέλα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Προβίδας με βοηθούς τον Χουλιάρα και τον Κοντογιάννη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στεργίου (61′ Βαϊτσας), Κάππας, Μπαρτζώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης (64′ Κουρέλας), Καρύμπας, Κοκώνης (54′ Πελεκάνος), Μικρόπουλος, Καλογεράκης (46′ Τσάμης)

Ελπίδες Αγρινίου (Χρυσοστόμος Τεγούσης)

Καλαντζής, Τσέλιος, Κατσιώρης, Τσακανίκας, Γκορκόλης (46’Παληγεώργος), Κολύδας, Νταρίλας, Βάτσικας, Ασημάκης (58′ Σαλαούνης), Τσούφης, Τσιάρας (46′ Τσίρκας)