Πολύ εύκολο πέρασμα με βάση την εικόνα του αγώνα για τον ΑΟ Ρηγανά το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου. Ο πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου πήρε σημαντική νίκη με 4-1 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της ΑΕ Αγ. Δημητρίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 14΄ο Μουχάνης με θαυμάσια μπαλιά βρίσκει τον Μικρόπουλο που με σουτ ανοίγει το σκορ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρουν, και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΑΟ Ρηγανά ξεκίνησε δυνατά και το Β΄ημίχρονο και στην πρώτη φάση του αγώνα μετά από σέντρα του Καλογεράκη ο Μικρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του

Στο 56΄ο ΑΟ Ρηγανά κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μπούτιβας απομάκρυνε το σουτ του Μικρόπουλου. Ο Μικρόπουλος όμως στο 63΄με σουτ θα πετύχει το τρίτο προσωπικό του γκολ, και στο 75΄, μετά από σέντρα του Στεργίου ο Κοκώνης θα αυξήσει τον δείχτη του σκορ  σε 0-4, για τον ΑΟ Ρηγανά.

Το τελικό 1-4 θα διαμορφωθεί στο 77΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ελ. Σταμάτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Κορδολαίμη και τον Τόλη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγ. Δημητρίου (Γιώργος Μπουλιέρης)

Μπούτιβας, Κουτρομάνος(65΄Αυφαντής), Μπαμπατσικός, Καλοκαίρης Ν., Στεφανόπουλος, Βέρμπης, Κυτούγιας(46΄Καραλής), Μπόλης, Μπουλιέρης, Καλοκαίρης Ελ., Κωστακιώτης

ΑΟ Ρηγανά( Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος, Στεργίου, Κάππας, Μπαρτσώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Μουχάνης(46΄Ζήσης), Καρύμπας(80΄Κουρέλας), Κοκώνης, Μικρόπουλος,(75΄Τσάμης) Καλογεράκης(58΄Πελέκης)