Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε την Αναγέννηση Θέρμου με 4-0 σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Θέρμου.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι, πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Αστέρας Καμαρούλας έφτασε  τους 16 βαθμούς, αντίθετα η ομάδα της Αναγέννησης παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 11΄με σκόρερ τον Παναγιωτόπουλο. Στο 30΄ ο Ζαμπάρας διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (48΄), ο Παναγιωτόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, και στο 57΄ ο Στραβοδήμος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθό την Βασιλείου και τον Γεωργίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου (Γιάννης Παπαθανασόπουλος)

Παπαθανασόπουλος Π., Παπαθανασόπουλος(33΄Σιάχος Ν.), Κότσαλος, Σιάχος Β., Αγγελόπουλος, Αγγελάκης( 56΄Σιάχος Θ), Ντρέλλιας, Κουκιάς, Μαραγιάννης, Τσεκουρίδης, Αγγέλης

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Σταμάτης, Αριστόπουλος, Πίτλιγκερ, Δανιάς(85΄Μαντζανάς),  Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καντάνης(38΄Ασημάκης), Δράκος, Αυγέρης(57΄Αναστασίου), Στραβοδήμος(65΄Γκοργκόλης), Ζαμπάρας