Μεγάλη νίκη για την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης με 3-2 επί του Αμφίλοχου .
Σε ένα ”μάτς” με ”χιτσκοκικό” φινάλε η Α.Ε.Λευκίμης κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με γκολ του Γαστεράτου στο 95′ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη και τεράστια βαθμολογική ανάσα , που της δίνει την δυνατότητα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ήταν ένα ματς, που μετά από ένα α’ μέρος χωρίς πολλά πράγματα, στην επανάληψη έγινε… της ανατροπής!
Με την Α.Ε.Λευκίμμης να ανοίγει το σκορ στο 62′ με αυτογκόλ του Ρεπετσά , ωστόσο, στο 66′ ο Τόσκα ‘εφερε το παιχνίδι στα ίσα και δύο λεπτά αργότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε τούμπα την κατάσταση.
Ωστόσο, η ΑΕΛευκίμη είχε τις απαντήσεις, με τον Σαμουηλίδη να ισοφαρίζει με πολύ δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσεβανέδη και στο 95′ ήρθε η μεγάλη στιγμή που συγκίνησε όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.
Ο Γαστεράτος σκόραρε μετά από σύγχυση στα ”καρέ” του Μανιάτη.
Αρχικά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αλέξη Μαζιώτη , δεύτερη κεφαλιά του Βασιλάκη πάλι στο δοκάρι….Τρίτη και φαρμακερή και γκόλ από τον Γαστεράτο να κάνει το 3-2 στο 95’ και να στέλνει στον 7ο ουρανό τους πιστούς οπαδούς της ”Βασίλισσας” .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας, με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Παπαλαζάρου.

ΑΕΛ (Γ. Σφακιανάκης): Κόρμπας, Βούλγαρης, Βασιλάκης, Σαμουηλίδης, Ρογγότης, Μαζιώτης, Χατζηδημητρίου, Τζεβανέδης, Ηλίας, Αναστασιάδης, Στέρεφ. Έπαιξαν κι οι Κάντας, Κουλούρης, Γαστεράτος.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Θ. Παπαχρήστος): Μανιάτης, Ρεπέτσας, Κολοβάκης, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μάλης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Κοντογιάννης, Τόσκας, Κωστακιώτης. Έπαιξαν κι οι Μακρής, Νινολογιάννης, Ζωτάι.