Στο  «κόλπο» της ανόδου παραμένει ο ΠΑΟ Αγρινίου ο οποίος επικράτησε εύκολα σε αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου το Σάββατο το μεσημέρι με 3-1 απέναντι στις Ελπίδες Αγρινίου, για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν 3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο και  στην επανάληψη διατήρησαν το υπέρ τους σκορ.

Από την άλλη μεριά η νεανική ομάδα των Ελπίδων το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο β΄ ημίχρονο

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο ΠΑΟ Αγρινίου πήρε προβάδισμα στο 15΄με τον Κρανιά. Στο 38΄ο Γκουρνέλος Χ.Σ., διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και στο 43΄ο Κρανιάς  πέτυχε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟ Αγρινίου. Στην επανάληψη οι Ελπίδες Αγρινίου μείωσαν στο 50΄ με τον Τσίρκα.

Ο ΠΑΟ Αγρινίου μετά την νέα του επιτυχία παραμένει στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι Ελπίδες Αγρινίου έχουν μόλις 3 βαθμούς.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθό τον Μπάκα και τον Γαλανόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟ Αγρινίου (Βασιλόπουλος)

Σαμαράς, Παπαθανάσης, Μουστάκας, Γκουρνέλος Χ.Σ., Αυγέρης, Πριτσούλης(84΄Φειδής), Κρανιάς, Στεφανίδης, Γκουρνέλος Χ.Χ., Μακρής, Καράτσαλος

Ελπίδες Αγρινίου (Χρ. Τεγούσης)

Τσιάκαλος, Τσέλιος, Κατσιώρης, Τσακανίκας, Γκοργκολής, Κολύδας(77΄Παπασάββας), Πιστιόλας, Τσίρκας(67΄Κωστόπουλος), Ασημάκης(46΄Παληγεώργος), Τσιούφης, Βάτσικας(82΄Πάτρας)