Σωστή καταιγίδα η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου νίκησε  με 4-0 τους Άτλαντες Αγρινίου σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή από το ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε φάσεις, και παρά την δυνατή βροχή που έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα , πέτυχε και τα 4 γκολ της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 8΄ο Ντόνι με σουτ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ. Στο 24΄ο Νικολόπουλος Κ. επίσης με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 29΄ο Μακρής  πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 39΄ο Σωτηριάδης.

Με το σημερινό «τρίποντο» η ΑΕΚ έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου, ενώ οι Άτλαντες παρέμειναν στους 13 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθό τον Ροδάτο και τον Μπουκουβάλα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγ. Κων/νου (Α. Μπαλτούμας)

Τσιάμης, Καρδαράς, Τσιαμπούλας, Χολιασμένος , Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Σωτηριάδης (77΄Θεοδοσίου), Αντωνόπουλος(46΄Δελής), Ντόνι, Μακρής (68΄Γράψας), Νικολόπουλος Κ. (81΄Τασολάμπρος)

Άτλαντες Αγρινίου (Αντώνης Τσιμιδάκης)

Μορβαν, Ταφίλης (53΄Θώδης), Τσαμπάζης (73΄Ιωάννου), Ρεντζέπης, Μακρής, Άκυρος, Κύριος, Κερασιώτης, Καρδαράς (65΄Προδρομίτης), Πεσλής Λ. (77΄Κοσμάς), Αντωνόπουλος