Στο γήπεδο του Παναιτωλικού δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ασφαλή διαχωρισμό των οπαδών και για τον λόγο αυτό απαγορεύτηκε μετά την οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε παραβλέψει την συγκεκριμένη οδηγία και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, ενώ στις σκέψεις της ΓΓΑ είναι με τη νέα σεζόν να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που θα ξεκαθαρίζει τις όποιες ασάφειες προκύπτουν μεταξύ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

Α) Την Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου προς τον κόσμο του για το Κυριακάτικο ματς στο Αγρίνιο έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου αθλητισμού, μετά την πρόταση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η μεμονωμένη και η οργανωμένη μετακίνηση για τον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φιλάθλους της να σεβαστούν την απόφαση αυτή για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας».