Εξαιρετική ομολογουμένως ήταν συνολικά η απόδοση των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, στα…
 FIFA Tests που πραγματοποίησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) στο διάστημα 16 – 25 Ιανουαρίου 2018, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών συγκεντρώσεων που διοργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εκτός από τις αγωνιστικές δοκιμασίες, πραγματοποιήθηκαν γραπτές εξετάσεις στον κανονισμό, προβολή φάσεων για συζήτηση από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, έγιναν αρκετές επισημάνσεις, ενώ δόθηκαν συμβουλές και οδηγίες προς όλους για την αγωνιστική συνέχεια.

Η αποστολή της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συμμετείχε με δέκα στελέχη της -διαιτητές και βοηθούς διαιτητές- σε Super League (Δημήτρης Στυλιαράς, Πολυχρόνης Κωσταράς, Θανάσης Κολοσιώνης), Football League (Κώστας Καλαμπόκης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Νίκος Τσιλίκας), Γ’ Εθνική (Δημήτρης Γκιάφης, Παναγιώτης Κέκελος, Μιχάλης Ματσούκας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος)– και ανταποκρίθηκε με 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Είναι ηλίου φαεινότερη η ΠΟΙΟΤΙΚΗ και σε ΒΑΘΟΣ δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους κόλπους της διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

●Η Επιτροπή Διαιτησίας -της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-  φροντίζει με κάθε τρόπο για την συνεχή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ όλου του δυναμικού (αξιολογημένων και μη αξιολογημένων), ενώ τον καλύτερό τους εαυτό φροντίζουν να δίνουν άπαντες με την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και ΤΟΠΙΚΟ  επίπεδο.

http://sdpna.blogspot.gr