Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο Καραπαπά η Φλόγα από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 3-2.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπουλούμπαση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα και συγκεκριμένα στο 27΄μετά από κόρνερ του Κράνη και κοντινή προβολή από τον Βασιλογιάννη, για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 36΄ με ωραίο γκολ του Σπύρου Νούλα.

Στην επανάληψη ο Όμηρος πίεσε και κατόρθωσε στο 74΄να κάνει το 2-2 με σουτ από τον Σεραφίγκο. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 89΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπουλούμπαση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Φλόγα στο ξεκίνημα του αγώνα είχε και σουτ στο δοκάρι από τον Κράνη, ενώ υπάρχουν ακόμη διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για το γκολ της νίκης του Ομήρου στο 89΄. Υπήρξε οφσάιντ από το ξεκίνημα της φάσης…..

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος, με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Β. Νούλας(90′ Κουσκούνης), Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Νταλαπέρας, Κράνης (87′ Μπρέσιακας), Ζαχαράκης (67′ Στριμένος), Φραγκούλης, Σ. Νούλας, Βασιλογιάννης (82′ Κουρσάρης)

Ομηρος Νεοχωρίου (Χρ. Καραπίτσος)

Δουλιώτης, Παπανικολάου (λ.τ. 25′ Μανθόπουλος), Κοκώνης(65′ Ματσιγκας), Αλεξόπουλος, Τσώνης, Θεοδωρίδης, Κορομηλάς (52′ Φράγκος), Τσιμπιτσής, Σεραφίγγος, Γκάτσης, Μπουλούμπασης.