Σε αυτό το γήπεδο έγινε αγώνας!!!

Σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για ποδόσφαιρο  (το γήπεδο Καραπαπά ) έγινε το Σάββατο το μεσημέρι η αναμέτρηση μεταξύ Φλόγας και Αμβρακικού Λουτρού. Αν και οι δυο ομάδες προσπάθησαν την μη διεξαγωγή του αγώνα εντούτοις ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το τελικό ΟΚ ….

ΦΛΟΓΑ-ΛΟΥΤΡΟ-2

Τι λέει ο ΚΑΠ

Το Άρθρο 10 του Κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου για το Ακατάλληλο γήπεδο αναφέρει τα παρακάτω:

Ένα γήπεδο επιτρέπεται να χαρακτηριστεί ακατάλληλο πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα στις ακόλουθες ενδεικτικά περιπτώσεις, από τις οποίες είναι δυνατό να δημιουργηθεί κίνδυνος για τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές.

α) Όταν εξ αιτίας της βροχής ο αγωνιστικός χώρος έχει γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό λασπώδης και για τον λόγο αυτό η κίνηση των ποδοσφαιριστών είναι δύσκολη και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

β) Όταν, από τη βροχή, ο αγωνιστικός χώρος έχει πλημμυρίσει σε διάφορα σημεία του από νερά, σε τέτοιο βαθμό που όταν η μπάλα πέφτει σ’ αυτά να μην αγγίζει το έδαφος.

Όλα αυτά υπήρχαν στο γήπεδο Καραπαπά αλλά ο αγώνας έγινε ……..

Τα έχουμε γράψει και στο παρελθόν , αλλά στου «κουφού την πόρτα….». Σάββατο γεμάτο βροχές ήταν το σημερινό. Αναβλήθηκαν 6 αγώνες για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ στο Αγρίνιο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού.

Στο γήπεδο Καραπαπά όμως ο αγώνας έγινε !!! Το μας ξεκίνησε !!

Μάλλον η …….Λασπομαχία ξεκίνησε με φόβο την σωματική ακεραιότητα των παιχτών. Τραυματισμός υπήρχε , με το ασθενοφόρο να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο!!! Ας ελπίσουμε ο ποδοσφαιριστής του Αμβρακικού  να μην έχει κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα!!

Μάλλον το κυριότερο όταν βέβαια πρόκειται για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης την άλλη ημέρα θα πάνε για το μεροκάματο…….

ΦΛΟΓΑ-ΛΟΥΤΡΟ