Ισοπαλία και ήττα για Κ15, και Κ17

Ισοπαλία και ήττα ήταν τα αποτελέσματα των ομάδων του Παναιτωλικού Κ15, και Κ17 εκτός έδρας με της αντίστοιχες του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα υποδομής της Σούπερ Λίγκας.

Η Κ17 ΄δέχθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα 2 γρήγορα γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο β΄ ημίχρονο ανέκαμψε , μείωσε σε 2-1 με τον Μπελεβώνη, προσπάθησε για την ισοφάριση, εντούτοις δέχθηκε και τρίτο γκολ στος τέλος του αγώνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ο προπονητής Δημήτρης Θεοδοσίου χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παναιτωλικός Κ17 : Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος (88’ Αγρογιάννης), Παναγιωτίδης, Χοχτούλας (82’ Καζανάς), Θεοτοκάτος, Ευθυμίου, Ντούλιας (66’ Καρατσέλης), Μαντζανάς, Πανταζής, Μπελεβώνης (85’ Παλιάτσας), Σκόνδρας (78’ Φραγκούλης).

Η Κ15 αν και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Λαζαρίδη, εντούτοις με εκτέλεση πέναλτι δεκατέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα δέχθηκε την ισοφάριση.

Ο προπονητής Χρήστος Ζαπάντης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παναιτωλικός Κ15 : Ραγιάς, Βασίλας, Παπαχρήστος (79’ Πριόβολος), Χρήστου, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας (64’ Κρανιώτης), Σοροβός, Τρομπούκης (75’ Κοκώνης), Δήμος (65’ Παπαδήμας), Βλάχος (52’ Σαράκης).