Ισοπαλία και ήττα ήταν τα αποτελέσματα των ομάδων του Παναιτωλικού Κ15, και Κ17 εκτός έδρας με της αντίστοιχες του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα υποδομής της Σούπερ Λίγκας.

Η Κ17 ΄δέχθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα 2 γρήγορα γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο β΄ ημίχρονο ανέκαμψε , μείωσε σε 2-1 με τον Μπελεβώνη, προσπάθησε για την ισοφάριση, εντούτοις δέχθηκε και τρίτο γκολ στος τέλος του αγώνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ο προπονητής Δημήτρης Θεοδοσίου χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παναιτωλικός Κ17 : Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος (88’ Αγρογιάννης), Παναγιωτίδης, Χοχτούλας (82’ Καζανάς), Θεοτοκάτος, Ευθυμίου, Ντούλιας (66’ Καρατσέλης), Μαντζανάς, Πανταζής, Μπελεβώνης (85’ Παλιάτσας), Σκόνδρας (78’ Φραγκούλης).

Η Κ15 αν και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Λαζαρίδη, εντούτοις με εκτέλεση πέναλτι δεκατέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα δέχθηκε την ισοφάριση.

Ο προπονητής Χρήστος Ζαπάντης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παναιτωλικός Κ15 : Ραγιάς, Βασίλας, Παπαχρήστος (79’ Πριόβολος), Χρήστου, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Λάκκας (64’ Κρανιώτης), Σοροβός, Τρομπούκης (75’ Κοκώνης), Δήμος (65’ Παπαδήμας), Βλάχος (52’ Σαράκης).