Στο εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου η Δόξα Καινουρίου νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Αγρινίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 13΄με σκόρερ τον Παχή, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β΄ημίχρονο  οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα “ίσα” στο 59΄ με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γιώτη. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε  στο 83΄με σκόρερ  τον Κακούρη.

Αξίζει αν αναφερθεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε κόκκινη (δεύτερη κίτρινη κάρτα), ο Μπλάνης από την Δόξα Καινουρίου, ενώ οι γηπεδούχοι στο 81΄είχαν κεφαλιά του Γιώτη στο δοκάρι

Διαιτητές :Γεωργίου-Κορδολαίμης-Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Δόξα Καινουρίου (Τάσος Σπαής) :

Πριτζούλης, Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος Σ.(75′ Στρεμμένος), Τζωρτζόπουλος Δ., Κωνσταντίνου, Δάρλας(91′ Καρόπουλος), Γιώτης(86′ Αγγελης),  Μπλάνης(92′ αποβ), Καγιάτζας, Κακούρης ,Dollenga(55′ Αλ.Κόκκαλης)

Αστέρας Αγρινίου(Νίκος Κοκώνης) :

Πεσλής,Κοκώνης Ι., Μπάκας(46′ Αρκουμάνης), Μπόκας, Τζελτζές, Σπυρόπουλος, Κονιώσης, Παχής,Πατσέας( 55′ Γαλανόπουλος), Κοκώνης Π(Κοκώνης Π)., Γκρίζης(65′ Παπαϊωαννου)