Το παιχνίδι ήταν κακό σε θέαμα και σε αυτό συνέβαλε και ο λασπώδης αγωνιστικός χώρος. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά η άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τους εμπόδισε……

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις είχαν μετατρέψει το γήπεδο του Καραπαπά σε βούρκο (φοτο) όπου δύσκολα μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο!!!

DSC00195
Το ματς ξεκίνησε, αλλά ήταν εμφανείς οι κίνδυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Οι δυο ομάδες αντέδρασαν από το πρώτο λεπτό και ρωτούσαν τον ρέφερι για το πώς γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο… βούρκο. Απαντήσεις δεν πήραν ποτέ!!!!

Στον αγωνιστικό χώρο η Φλόγα άνοιξε το σκορ στο 15΄με σκόρερ τον Φραγκούλη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Ε. Σταμάτη, μετά από χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 39΄η Φλόγα πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν από μπαλιά του Ζαχαράκη ο Βασιλογιάννης με έξυπνο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σ. Νούλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθό τον Κουτρομάνο και τον Σούζα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Μπρέσιακας, Παναγιωτόπουλος(33΄Κουρσάρης), Σαλμάς, Νταλαπέρας, Σπυριλιώτης(60΄Κουσκούνης), Ζαχαράκης, Φραγκούλης, (85΄Ψηφής), Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης(78΄Κράνης)

Θύελλα Παραβόλας (Αντρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Α., Βασιλείου, Ντίνος(Ξανθόπουλος Π.), Κόκκαλης (85΄Κονδύλης), Τοπαλίδης (64΄Κρανιάς), Ράπτης, Σταμάτης Ε., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ