Ντέρμπι μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου, υπάρχει την Κυριακή το μεσημέρι (3.00) στο γήπεδο του Καινουρίου.

Δόξα Καινουρίου και ΑΟ Ρηγανά δίνουν τον σημαντικότερο φετινό τους αγώνα για μια θέση που οδηγεί στην Α΄ κατηγορία του νομού μας.

Την Πέμπτη το μεσημέρι οι πρόεδροι των δυο ομάδων Ανδρέας Ευθυμίου και Νίκος Αμπλιανίτης είχαν συνάντηση με σκοπό να μιλήσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι , και γενικότερα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Οι πρόεδροι λοιπόν των δυο ομάδων έδωσαν τα χέρια και έστειλαν μήνυμα για καλό κλίμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Άλλωστε ο αθλητισμός ενώνει τις ομάδες και τους φιλάθλους τους. Το παράδειγμά τους ελπίζουμε να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι των δυο ομάδων που θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση των δυο προέδρων έχει ως εξής:

Συνανταθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά συζητήσαμε για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας.
Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια χωρίς να έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Να γίνει ένας αγώνας χωρίς εντάσεις, χωρίς ακρότητες.
Απευθύνουμε κάλεσμα στιον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στο γήπεδο Καινουργίου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και να απολαύσουν το θέαμα. Ευχή μας είναι ότι από ανάλογους αγώνες να μπει ένα λιθαράκι στα θέλω μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι πάντα το αθλητικό πνεύμα και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ανάλογες σχέσεις όπως η δική μας πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε σωματεία, προέδρους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές.