Δυνατό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Καραπαπά. Αντιμέτωπες δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Φλόγα Παλαιομάνινας εναντίων Αχελώου Αγγελοκάστρου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πολύτιμη νίκη με 2-1, ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο

φλογα-αχελωος 1

Όσο αφορά τον αγωνιστικό χώρο δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γιάκου με στόχο να πετύχουν γρήγορο γκολ. Δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τον Ζαχαράκη (10’)κοντινή κεφαλιά άουτ, τον Κράνη(13’), (19’) κοντινές κεφαλιές απόκρουσε θαυμάσια ο Τσιλίκας.

Από την άλλη μεριά οι ποδοσφαιριστές του Βαλάντη Ζώη με σωστή αμυντική τακτική προσπάθησαν να περιορίσουν τους επιθετικούς της Φλόγας, και στην αντεπίθεση ήθελαν το γκολ. Κάτι το οποίο έγινε στο 42΄ όταν ο Τσιμπούκας μετά από σέντρα του Θώδη   από κοντά δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Γιώργου Γιάκου έκαναν την Φλόγα ακόμα πιο επιθετική , και στο 68΄ήρθε η ισοφάριση. Ατομική προσπάθεια από τον Γκουτσέλη που κάνει την σέντρα και ο Κράνης από το σημείο του πέναλτι με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 72΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Βασιλογιάννη. Πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Παντή.

φλογα-Αχελωος 2

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθό τον Κακατσίδη και τον Καλυβόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β.(66΄Στριμμένος), Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς(46΄ Μπρέσιακας), Νταλαπέρας, Σπυριλιώτης(46΄ Φραγκούλης), Ζαχαράκης, Κράνης(86΄Κουρσάρης), Νούλας Σ., Βασιλογιάννης

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Χόντος, Παντής(73΄Ζαλοκώστας Ε.), Τσιλιπάνος, Αριστόπουλος, Ανδρεάκης, Τσιμπούκας(55΄ Μαχμούτ).), Ζαλοκώστας Λ(55΄Σαγάνας Μ.)., Προβίδας, Θώδης(89΄Σαγάνας Γ.), Φούντας