Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες σε δύσκολη θέση και χωρίς συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την νέα σεζόν βρίσκεται ο Παναιτωλικός!.

 

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα , ΑΕΚ και Λεβαδειακός συγκροτούν το τιμ των ομάδων που παραμένουν στη συνδρομητική πλατφόρμα….

Επαφές υπάρχουν και με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι συζητήσεις με τους «πράσινους» έχουν ιδιαιτερότητες λόγω διοικητικής αβεβαιότητας.

Τελικός στόχος της NOVA είναι να υπογράψει σε πρώτη φάση με 10 ομάδες, οι οποίες κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν το πολύ 12, αφού άλλωστε η θέση του συνδρομητικού καναλιού είναι ότι το πρωτάθλημα της Super League δεν μπορεί γενικά να έχει περισσότερες από 12 ομάδες.

Εκτός διαπραγμάτευσης αυτή τη στιγμή είναι ο Πλατανιάς που υποβιβάζεται, η Κέρκυρα, η Λαμία και ο Απόλλωνας που για το κανάλι θεωρούνται αντι-εμπορικές ομάδες, ο Παναιτωλικός !!!! καθώς και ο Ατρόμητος και η Ξάνθη που επίσης θεωρούνται αντι-εμπορικές αλλά μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον υπό διαφορετικές προϋποθέσεις. Πάντως με τις προαναφερόμενες ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία εν εξελίξει διαπραγμάτευση….

Με απλά λόγια o Παναιτωλικός δεν είναι επιθυμητός στην συνδρομητική τηλεόραση της NOVA!!! για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2018-19)