Την άποψή τους για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φώτης Κωστόουλας.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού ανέφερε ότι εξ αρχής ήταν αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες κινήσεις κάνουν κακό κυρίως στις μικρές ομάδας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την είσοδο του «πιστολέρο» Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ «ατυχή στιγμή και πολλοί αυτό το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα είπε στο «Fair Play FM 96,1» την Τρίτη (27/3):

Για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας: «Νομίζω το πρωτάθλημα αργά η γρήγορα θα ξεκινήσει. Όλες οι ομάδες θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τον κανονισμό. Και εμείς όταν υπογράψαμε δεν ήμασταν σύμφωνοι σε όλα αυτά που έλεγε ο κ. Βασιλειάδης. Νομίζω η συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει αργότερα, και δεν θα σταθούμε μόνο σε αυτά τα 8 σημεία. Για αυτό εμείς το υπογράψαμε. Είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε. Ίσως χρειαστούν διορθώσεις και αλλαγές».

Για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος: «Δεν με βρήκε καθόλου σύμφωνο η διακοπή. Την θεώρησα εντελώς λάθος κίνηση. Αυτές οι κινήσεις δεν βοηθάνε κανέναν. Την πληρώνουν όλες οι ομάδες, και κυρίως οι μικρότερες ομάδες. Περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι. Οι λύσεις με αυστηρότερες ποινές θα βοηθήσουν. Αλλά οι νομοί του ΚΑΠ δεν εφαρμόζονται όπως θα έπρεπε, ως αναφορά της μεγάλες ομάδες. Εκεί κάποιοι κλείνουν τα μάτια».

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ ατυχή στιγμή για τον Σαββίδη. Δεν θα έπρεπε να έχει μαζί του το όπλο στο γήπεδο. Ήταν μια ατυχή στιγμή και πολλοί αυτό το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Τον στιγμάτισαν για πολλά χρόνια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πήραν το θέμα και το μεγάλωσαν».

Για τα δυο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Η κίνηση του φίλαθλου να πετάξει το χαρτί, βοήθησε τον Ολυμπιακό να περάσει το δικό του. Επίσης μια εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντα τιμωρείται. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ, γιατί είχε μια παρά πολύ καλή ομάδα και ήταν πολύ κοντά στο στόχο του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα».

Για την πορεία του Παναιτωλικού: «Ανησυχήσαμε μήπως μπούμε σε περιπέτειες, αλλά επανήλθαμε. Αποφύγαμε τα χειρότερα και θα μπορούσαμε με λίγο τύχη να είμαστε και ψηλότερα. Η σκέψη είναι να συνεχίσει ο Δέλλας. Υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές. Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα».