Την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου έγινε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του γηπεδούχου Ναυπακτιακού Αστέρα και του Παναιτωλικού ώστε να δοθεί “δύναμη” στο ποδοσφαιριστή του Ναυπακτιακού Κώστα Δημόπουλο, που τραυματίστηκε  σε τροχαίο ατύχημα. Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής με 2-0, με γκολ του Τσοκάνη στο 24΄και Ηλία Γιαννιώτη στο 40΄. Απο τον Παναιτωλικό χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομαδική φωτογραφία των δύο ομάδων και στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του προπονητή του Παναιτωλικού  κ. Δέλλα  και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Μπελεβώνη , τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος κ. Τσουκαλάς και ο αντιπροέδρος  κ. Κουτσογιάννης .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στο φιλικό ήταν οι εξής:

Παναιτωλικός: Σταματόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Γιαννιώτης Ηλ. (46’ Πριόνας), Τσοκάνης (60’ Σκιαδάς), Γιαννιώτης Δ. (46’ Μπακογιάννης), Χριστογιάννης (46’ Λιάβας), Τσιγγάρας (46’ Κοτρώτσος), Νταλακούρας (60’ Πανταζής), Βασιλούδης (46’ Ευθυμίου), Γεωργούσης (60’ Σκόνδρας), Μπελεβώνης Στ. (60’ Μπελεβώνης Χρ.), Βακράκος (60’ Παναγιωτίδης).

Ναυπακτιακός

Χρήστου, Καζανάς, Καραγιάννης, Θεοχάρης, Γιαννόπουλος, Δενδρινός, Καντάνης, Κονίδας, Λαγός, Σχοινάς. Επίσης αγωνίσθηκαν και οι Ρουμπάτος, Μελετίδης, Νικολόπουλος, Μικελάτος, Χριστογιάννης

Διατητής του αγώνα ο κ. Στυλιαράς με βοηθούς τους κ. Λιόνα και κ. Βασιλόπουλο.