Στον 2ο αγώνα για την παραμονή στην Β΄κατηγορία, που έγινε στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης  ο ΑΟ Ζευγαρακίου νίκησε με 1-0 την ΑΕ Οινιάδων και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) που πήρε στο πρώτο αγώνα , θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά στην Β΄κατηγορία.

Το “χρυσό” γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 27΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στρατόπουλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 72΄της αναμέτρησης, και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του ΑΟ Ζευγαρακίου , υπήρχε διακοπή του αγώνα για περίπου 40 λεπτά από τον ρέφερι της αναμέτρησης , επειδή δόθηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων(Μιχάλης), ο οποίος δεν την αποδέχτηκε!!! Στην συνέχεια ο διαιτητής αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 40 λεπτά με την παρουσία Αστυνομικής δύναμης!!!

 Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Τριανταφύλλου και τον Κορδολαίμη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου(Λεωνίδας Ζαχαράτος)

Χασιώτης, Ζήσιμος, Ζαφείρης(58′ Ζαλοκώστας), Γ.Καρασάββας, Σταμάτης, Κυτούγιας, Ντελής, Ζωγράφος(58′ Λεχουρίτης), Ε.Καρασάββας(72′ Λύρος), Κόκορος, Στρατόπουλος(72′ Κοκορώνης)

ΑΕ Οινιαδών(Κώστας Λιαπίκος)
 Κολιάτσας, Τσάμης, Μπακαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Ράπτης, Μιχάλης, Γκεζέπης(46΄Βασιλείου), Παππάς, Κάκος(46′ Φιλόπουλος), Ανωγιάτης, Ρέκας.