Αν ήταν τένις ή βόλεϊ, θα μιλούσαμε για το πρώτο «ματς μπολ». Ακόμα και τώρα όμως που το θέμα μας είναι το ποδόσφαιρο , ο όρος «ματς-μπολ» δεν είναι και τόσο άστοχος.

Το Σάββατο το απόγευμα η Φλόγα Παλαιομάνινας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Μεσολογγίου και θα έχει την ευκαιρία «της χρονιάς» να βρεθεί στην προνομοιύχο τετράδα, και στην συνέχεια να διεκδικήσει με περισσότερη πίστη την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μια προνομοιούχο τετράδα για την οποία μόχθησε πολύ , σίγουρα πολύ περισσότερο από ότι αναμενόταν στην αρχή της σεζόν. Έστω και αν ήρθαν μερικά άτυχα αποτελέσματα(και όχι μόνο) και η ομάδα της Φλόγας έφυγε από την κορυφή…..

Φλογα 2017

Τα πράγματα για την Φλόγα είναι πραγματικά απλά. Με μια νίκη το Σάββατο  θα βρεθεί στην «τετράδα» και θα βγάλει εκτός μια ιστορική ομάδα σαν την ΑΕΜ. Θα γράψει ιστορία και στην συνέχεια θα έχει στόχο την πρωτιά. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας μόνο με νίκη η Φλόγα θα έχει ελπίδες για κάτι το καλύτερο… Είναι ο τελικός των τελικών για το φετινό πρωτάθλημα.

Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε δίχως  αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές  δήλωσαν παρών, και όλοι θέλουν να αγωνιστούν στην πιο κρίσιμη μάχη του πρωταθλήματος. Στην τελευταία προπόνηση της Φλόγας (Πέμπτη) το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με στόχο να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

φλογα

Αναμένεται αρκετός κόσμος το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Καραπαπά. Επίσης αναμένονται και φίλαθλοι από το γειτονικό Μεσολόγγι. Δυο παρατηρητές όρισε η ΕΠΣΑ, και για της …ανάγκες της αναμέτρησης ορίσθηκε διαιτητής από την Σούπερ Λίγκα (Στυλιαράς)!!

Ευχή όλων να γίνει ένα καλό ματς. Μακριά από.. πονηρές σκέψεις. Να βρεθεί στην «τετράδα» η καλύτερη ομάδα δίχως πιθανές βοήθειες!!