Ο ακραίος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, μπήκε… εντυπωσιακά στην ομάδα του Αγρινίου και μάλιστα ήταν αυτός που πέτυχε και το γκολ της νίκης στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα. Τελικά αυτό ήταν το πρώτο, αλλά και το… τελευταίο του γκολ με τα «καναρίνια» καθώς πλέον δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο.

Μια καριέρα που αποδείχθηκε σύντομη για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αφού από την μία οι τραυματισμοί, αλλά και από την άλλη ένα γραφειοκρατικό, σοβαρό, πρόβλημα που προέκυψε τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου… Η ιταλική ταυτότητα με την οποία ήθελε να ταξιδέψει αποδείχθηκε πλαστή και ο παίκτης συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Σπάτων λίγο πριν το ταξίδι του στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, εδώ και μέρες η ιταλική πρεσβεία είχε ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για το θέμα με την ταυτότητα του παίκτη του Παναιτωλικού και κινήθηκαν οι διαδικασίες κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Οι άνθρωποι του Αγρινιώτικου συλλόγου ενημερώθηκαν για το θέμα και άμεσα κινήθηκαν διαδικασίες για λύση της συνεργασίας με τον παίκτη, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι πλην της αναταραχής που δημιουργήθηκε δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημαντικό ζήτημα για την ομάδα.