Ευχαριστημένος από της προσπάθειές των ποδοσφαιριτών του μετά το τέλος του ντέρμπι με την Φλόγα έμεινε ο προπονητής της ΑΕΜ Χρήστος Ζαρκαβέλης. Σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια σε φιλάθλους και αντιπάλους και τόνισε ότι η ΑΕΜ αξίζει την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αχελώος tv.

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ΑΕΜ που βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα για την νίκη, καθώς επίσης και στην ομάδα της Φλόγας για το συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε. Θεωρώ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για της δυο ομάδες, ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Είμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και πήραμε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα , και αν οι επιθετικοί της ΑΕΜ ευστοχούσαν στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Για την επιστροφή του στην ΑΕΜ τόνισε:

Δεν πρέπει να είναι επιτυχία που η ΑΕΜ μπήκε στην «τετράδα», αλλά πρέπει να αυξήσει της δυνάμεις της για να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Είμαι στην ομάδα 6 παιχνίδια με ισάριθμες νίκες. Ήταν ο στόχος μου όταν επέστρεψα στην ΑΕΜ, αλλά από την στιγμή που έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές θεωρώ ότι δίκαια βρεθήκαμε στα play-offs.

Για τα «ποσοστά» των ομάδων  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Ναυπακτιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με της υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μέσα στην ομάδα για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν «το στίγμα τους» στα  μπαράζ. Θεωρώ ότι τα ποσοστά είναι τα ίδια για όλες της ομάδες. Ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές μου να είναι υγιής. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά της 40 επόμενες ημέρες για να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο.