Πέρυσι τέτοιον καιρό, ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα στον «μαγικό» κόσμο της Super League.  Ο Γιώργος Μύγας προέβαλλε ως ένα από τα next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και εμπλεκόταν σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια των Big-4 της κατηγορίας.

Μέσα σε έναν χρόνο όμως, ο 24χρονος δεξιός μπακ όχι μόνο έχει πάψει να αποτελεί μεταγραφικό στόχο αλλά έχει χάσει την θέση του βασικού και στον Παναιτωλικό.

Με μόλις 10 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ενδεικτικό είναι το ματς της Κυριακής (15/4) με την Λάρισα για να καταλάβει κάποιος πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση γύρω από τον παίκτη.

Παρά το ότι οι Αγρινιώτες είχαν ένα κάρο απουσίες και παρά το ότι ο Μύγας είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή δεν αποτέλεσε ούτε εναλλακτική λύση για τον Τραϊανό Δέλλα ο οποίος επέλεξε να βγάλει το παιχνίδι με δυο αλλαγές κι ενώ είχε και την αποβολή του Μάρκος Πάουλο στο 21΄.

Λόγοι τακτικής θα πει κανείς… Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί το αντίθετο.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι στα ποδοσφαιρικά στέκια του Αγρινίου που ισχυρίζονται πως στις διαπραγματεύσεις που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής με την διοίκηση πέρυσι, όταν και αποφασίστηκε η επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019, υπήρχε όρος  για έξτρα πριμ 500 ευρώ με κάθε συμμετοχή του παίκτη!

Αν ισχύει αυτό, τότε σίγουρα υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται ο Μύγας.

Με τέτοια οικονομική ανέχεια που επικρατεί στις ΠΑΕ της Super League, δεν είναι ώρα για να πληρώνονται και εξτραδάκια.

Και ειδικά από την στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν…

www.sportime.gr