Αναλυτικά το δημοσίευμα από το αθλητικό site to10.gr αναφέρει τα εξής:

“Ποιος Κομίνης, Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και λοιποί γνωστοί και μη εξαιρεταίοι διαιτητές της …εξυγίανσης. Δεν πιάνουν μία μπροστά στον ένα και μοναδικό. Στον μεγαλύτερο σε ηλικία διαιτητή της Super League που είναι παρών σε όλα τα τελευταία διαιτητικά σκάνδαλα. Δεν είναι μπροστάρης αλλά πισινός.

Δημήτριος Στυλιαράς. 42 ετών. Το απόλυτο εργαλείο της ΚΕΔ και του συστήματος. Ο αφανής ήρωας της …εξυγίανσης. 24η αγωνιστική. Τέταρτος στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ. Δεν παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι να αποσυρθεί στα αποδυτήρια και ο τελευταίος παίκτης μετά την λήξη του ματς. Έγινε ροντέο στην φυσούνα και στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν είδε τίποτα.

25η αγωνιστική. Τέταρτος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Δεν είδε και αυτός τον οπλοφόρο Ιβάν. Γενικώς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα από όσα έγιναν στην Τούμπα. Ήταν όμως πάλι εκεί. Στο παιχνίδι που έγινε χαμός. Σαν να ήξερε που έπρεπε να τον στείλει ο Γιαννάκης. Ουπς…ο Κουκουλάκης. Ουπς… ο Περέιρα. Ουπς… ο Θωμάς. Ουπς… ο Αλέξης. Δεν θα τα χαλάσουμε στο όνομα.

26η αγωνιστική. Πήγε πάλι στην Τρίπολη. Να σφυρίξει τον αγώνα με τον Πλατανιά. Να δει τους φίλους του. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έτρεξε γρήγορα να κρυφτεί στα αποδυτήρια για να μην δει τίποτα όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ.

27η αγωνιστική. Πουθενά. Έδωσαν ρεπό στο παλικάρι. Να πάρει μία ανάσα. Δεν είναι πλέον πιτσιρικάς. Οι πολλές αποστολές φθείρουν. Δεν θα τα κάνει όλα ένας. Πρέπει να τρέξουν τα …θέματα και οι νεότεροι. Να τσεκαριστούν.

28η αγωνιστική. Τέταρτος στο Απόλλων-Ολυμπιακός. Που σε πονεί και που σε σφάζει. Δεν έβλεπε τίποτα. Σαν τον Κατσικογιάννη. Σαν την Τρίπολη. Σαν την Τούμπα. Όπου τον έχει στείλει τέταρτο η ΚΕΔ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει …μακελειό.

Πάντα οι άλλοι φαίνονται. Φταίνε. Όχι ο Δημήτριος. Δεν παίρνει αυτός τις χαμηλές βαθμολογίες. Είναι στους πάγκους. Ακούει και βλέπει τα πάντα. Τι λέει στον διαιτητή που σφυρίζει; Αυτό το ξέρει η ΚΕΔ. Σίγουρα είναι ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του για να τον ορίζει συνέχεια. Έστω και αν όπου πηγαίνει ακολουθεί συμφορά”.