Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ελλάδας βρίσκεται ο Νέος Αμφίλοχος. Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου κατόρθωσε σε αγώνα που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στα Γιάννενα να νικήσει τον Θρίαμβο Σερβιανών με 4-2 στην παράταση(κανονικός αγώνας 2-2)

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 34′ ο Ηλίας έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Τσιαφίτσα και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0, σκόρ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Νέος Αμφίλοχος αντέδρασε και στο 50 μετά από σουτ του Δράκου και απόκρουση της μπάλας από τον Κυρικλίδη, ο Χριστογιάννης σε κενή εστία έφερε το ματς «στα ίσα».

Ο Νέος Αμφίλοχος πήρε προβάδισμα στο σκορ έξι λεπτά αργότερα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Χριστογιάννη, ο Τσιούνης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄με τον Ριστάνη. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Στο τρίτο λεπτό της παράτασης ο Αποστόλης Τσιούνης δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Αμφιλοχίας με μακρινό σουτ, και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 120΄διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και έστειλε την ομάδα της Αμφιλοχίας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και σουτ στο δοκάρι με τον Μπάλλα στο 118΄.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεώργιος Ρούσσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους Γρηγόριο Κέφη και Αθάνασιο Ντόμαρη όλοι από την ΕΠΣ Πρέβεζας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

Θρίαμβος Σερβιανών (Αλέκος Τάτσης)

 Κυρικλίδης, Μπάλλας, Κομπίλας, Τζίμας, Βραχνός(91΄Αναγνωστόπουλος), Γιάκος(96΄Βύζας), Σκούφης, Τσιαφίτσας(67΄Μουζακίτης), Ριστάνης(81΄Αλεξίου), Ηλίας, Διαμαντόπουλος.

Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος)

 Ρόκος, Κωστακιώτης(46΄Δράκος), Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μάλής, Ζοτάι(90΄Λίλα), Τσούνης, Κότσης(69΄Νικολογιάννης), Τόσκα(46΄ Κολοβάκης), Νάκος, Λαγοπάτης.