Ο Φώτης Τάσσος είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο 29χρονος center αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Ασπίδα Ξάνθης, σε αυτό που ακολουθεί με τον Κ.Σ. Γέφυρας και στο κίνητρο που υπάρχει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.
Αναλυτικά:
Φώτη τι θεωρείς ότι έφταιξε και η ομάδα γνώρισε την ήττα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη;
Θεωρώ ότι δεν ήμασταν όσο ψύχραιμοι έπρεπε σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού και ήμασταν άστοχοι τις κρίσιμες στιγμές έχοντας κολλήσει στο σκορ για περίπου πέντε λεπτά. Ήταν δύο στοιχεία που έπαιξαν ρόλο και σε μεγάλο βαθμό έκριναν και την τελική έκβαση της αναμέτρησης.
Τι πρέπει να κάνετε απέναντι στη Γέφυρα για να επιστρέψετε στις νίκες στο επόμενο παιχνίδι;
Στο ματς με τη Γέφυρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς είναι μια ομάδα με περίεργο στυλ παιχνιδιού. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της και “κλειδί” για αυτό είναι η συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Ποιο είναι το κίνητρό σας σε αυτά τα τελευταία τρία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος;
Δουλεύουμε πολύ σκληρά, χύνουμε πολύ ιδρώτα στις προπονήσεις καθημερινά και πάμε να κάνουμε το “3 στα 3” για να κλείσει όμορφα η χρονιά.
Πως κρίνεις τη φετινή χρονιά για την ομάδα;
Η φετινή χρονιά δεν πήγε όπως όλοι θέλαμε. Σίγουρα οι λόγοι είναι πολλοί και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.
Ποιοι θεωρείς πως θα είναι αυτοί που θα “χαμογελάσουν” και θα πάρουν την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία;
Κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα φαβορί για την άνοδο είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης και η Καβάλα.